ثبت دو اختراع توسط یکی از دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان

فروزان فلاحتی دانشجوی ارشد رشته علوم اقتصادی موفق به ثبت دو اختراع، ترکیب عامل رشد گیاهی و جانوری و ترکیب گیاهی ضد سردرد میگرنی شد.

به گزارش روابط عمومی، وی طی مصاحبه ای در خصوص ترکیب عامل رشد جانوری و گیاهی، اعلام داشت:

کودِ عامل رشد که بصورت ارگانیک از شیرابه‌ی کودهای حیواناتی نظیر مرغ, گوسفند و پودر ماهی ساخته شده است، بصورت آبیاری غرقابی یا قطره ای از طریق ریشه جذب می شود و حاوی مواد موثر عالی برای گیاه است.

وی ادامه گفت، از آنجاییکه در دهه‌های اخیر اغلب از کودهای شیمیایی برای رشد گیاهان استفاده میشود و اثرات بسیار مخرب و زیان آور این کودها برای سلامت انسان و موجودات شناخته شده است، ترکیب عامل رشد گیاهان با دارا بودن عناصر مفید، سبب رشد بهتر گیاه و عملکرد آن می‌گردد.

گفتنی است این دانشجو در نمایشگاه هفته پژوهش سال جاری که در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد از طرح های خود رونمایی کرد.