سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد

سرپرست مدیریت  فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر احمد بختیاری شهری به سمت سرپرست مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، در این حکم آمده است با عنایت به تعهد ، شایستگی های علمی ، تجارب ارزشمند وتوانایی های جنابعالی وبنا به پیشنهاد معاونت محترم پژوهشی دانشگاه ، به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه منصوب می شوید.

انتظار می رود با توکل به خداوند سبحان ماموریت ووظایف آن حوزه را برپایه قوانین ، سیاست ها ودر چارچوب برنامه ها وجایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید.

بایسته است با پیروی از آموزه های اسلامی ، مبانی علمی وراهبردهای وزارت علوم، تحقیقات وفناوری وجلب همکاری همه مدیران ، اعضاء هیئت علمی وکارکنان گرامی ، نقش شایسته در ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه وتربیت آینده سازان میهن اسلامی مان ایفاء نمایید.

توفیق جنابعالی رادر انجام ماموریت محوله از در گاه ایزد منان مسالت دارد.