تمدید فراخوان پذیرش دانشجوی بین‌المللی (اتباع غیرایرانی) سال 1400

شرایط و جزئیات پذیرش دانشجوی بین‌المللی (اتباع غیرایرانی) در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.)  سال تحصیلی 1401- 1400 دانشگاه سیستان و بلوچستان اعلام شد.

دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای چشم انداز، ماموریت ها و اهداف راهبردی خود نسبت به پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی 1401-1400 با هدف توسعه و تحکیم همکاری‏ها و تبادلات فرهنگی، علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی بین ایران و دیگر کشورها و با هدف تقويت و توسعه مبادلات فرهنگي و تاثير گذار در جذب بيشتر نخبگان، انديشمندان و كارشناسان ساير كشورها و کمک به رشد و اعتلای آموزش عالی به ویژه در کشورهای همسایه،  به عنوان دانشگاه مادر استان و قطب علمی منطقه جنوب شرق جمهوری اسلامی ایران مطابق با آیین‌نامه پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی جمهوری اسلامی ایران  اقدام نموده است.

ضروری است داوطلبان محترم حداکثر تا پایان روز چهارشنبه مورخ 31 شهریور ماه 1400 نسبت به مطالعه شرایط پذیرش، دریافت کد SAORG و ارسال مدارک از طریق پست الکترونیک سرپرستی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه به آدرس INTL_OFFICE@USB.AC.IR  اقدام نمایند.

•    با توجه به درخواست متقاضیان بین الملل پذیرش تا تاریخ 12 مهرماه 1400 تمدید گردید.

جهت اطلاع از شرایط و جزئیات درخواست پذیرش فایل های پیوست را مطالعه نمایید.