بازدید دکتر احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان از کارگاه ماسک دانشگاه

دکتر احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان امروز ۱۳ شهریور در معیت ریاست دانشگاه از کارگاه تولید ماسک سه لایه بهداشتی دانشگاه بازدید کرد

دکتر احمدزاده دادیار حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان امروز ۱۳ شهریور به همراه دکتر رضایی ریاست دانشگاه از کارگاه تولید ماسک سه لایه بهداشتی دانشگاه بازدید کرد. دکتر رضایی ریاست دانشگاه دکتر احمدزاده را در جریان کم و کیف آغاز تولید ماسک بهداشتی از سال ۹۹ در دانشگاه و موانع موجود آن در برخی دستگاه‌های اجرایی قرارداد. دکتر احمد زاده به عنوان نماینده‌ی مدعی العموم ضمن مشاهده کامل کارگاه تولید ماسک دانشگاه و مشاهده مراحل تولید ماسک بر سرعت بخشیدن روند تولید و ارائه این محصول مورد نیاز اقشار مختلف مردم تاکید کرد. وی همچنین در تماس با مسئولین ذیربط خواستار تشکیل جلسه‌ای در سطح عالی برای حل موانع اجرایی موجود در این زمینه شد. دکتر احمدزاده اظهار امیدواری کرد که انشاالله بزودی با برگزاری این جلسه و پی‌گیری‌های لازم، مجوزهای تولید ماسک بهداشتی سه لایه دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر شود.