پیام تبریک نوروزی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان

به مناسبت فرارسیدن سال جدید پیام تبریکی از سوی دکتر رضائی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان صادر شد، متن پیام بدین شرح است:

نخستین روز بهار، آغازی برای رویش، طراوات، نشاط و شادابی و نوروز، عید شکوفایی، پویایی، بالندگی، نوخواهی و نواندیشی است و خالق هستی جلوه‌هایی از معرفت را درآن به ودیعه گذاشته است. پس آنان که سرای دیده و دل را از زنگار تیرگی‌ها و کدورت‌ها صیقل دهند و آینه ضمیر را پاک و پیراسته نگاه دارند، نوروزی دل انگیزتر و سرسبزتر خواهند داشت.

اینجانب ضمن تقدیر از تلاش خستگی ناپذیر شما همکاران ارجمند در سال پر فراز و نشیب گذشته، عید سعید نوروز و آغاز سال نو را خدمت دانشگاهیان گرانقدر اعم از اساتید بزرگوار، کارمندان معزز و دانشجویان گرامی که در راه اعتلای دانشگاه و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از خداوند متعال سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همگان مسالت می‌دارم.