برگزاری مراسم بزرگداشت و تجلیل از آیت‌الله مصباح یزدی

مراسم بزرگداشت و تجلیل از عالم فرهیخته آیت‌الله مصباح یزدی با حضور روسای دانشگاه‌های استان، معاونین فرهنگی، مسؤلین نهادهای رهبری، دبیران هم اندیشی و مسوءلین بسیج اساتید استان در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه سیستان و بلوچستان مراسم بزرگداشت و تجلیل از عالم فرهیخته آیت‌الله مصباح یزدی با حضور روسای دانشگاه‌های استان، معاونین فرهنگی، مسؤلین نهادهای رهبری، دبیران هم اندیشی و مسوءلین بسیج اساتید دانشگاه های استان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

در این مراسم که بصورت مجازی برگزار گردید دو فرزند آیت‌الله مصباح و رئیس نهاد رهبری دانشگاه‌های کشور، حجت الاسلام والمسلمین رستمی، وزیر علوم، حجت الاسلام والمسلمین پناهیان، استاد رحیم پور ازغدی و پروفسور لگن هاوزن بعنوان سخنران حضور داشتند.

این مراسم در ابتدا با قرائت قرآن استاد حامد شاکر نژاد قاری بیت المللی شروع و با مداحی حاج سعید حدادیان  به اتمام رسید.