دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ رعایت استانداردهای بهداشتی درزمره حوزه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد کشور قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان به لحاظ رعایت استانداردهای بهداشتی  درزمره حوزه‌های برتر کنکور کارشناسی ارشد کشور قرار گرفت.

دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره‌ی حوزه‌های برتر برگزار کننده‌ی کنکور کارشناسی ارشد کشور در رعایت استانداردهای بهداشتی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، کسب رضایت مندی بالاتر از میانگین کشوری در بین ۱۰۰۹ حوزه آزمون کارشناسی ارشد در روزهای پنجشنبه ۱۶، جمعه ۱۷ و شنبه ۱۸ مرداد توسط داوطلبان در خصوص شاخص‌های سه‌گانه‌ی رعایت استانداردهای بهداشتی، رعایت فاصله میان داوطلبان و رعایت الزامات بهداشتی (استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی) توسط عوامل اجرایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان، نشانگر میزان اهمیت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد.

روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان کسب رتبه‌ی اول در میان ۱۰۰۹ حوزه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در شاخص رعایت اصول بهداشتی در جریان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد در کل کشور را به جامعه‌ی دانشگاه سیستان و بلوچستان تبریک عرض می‌کند.