انتصاب آقای دکتر غلامعلی منتظر به عنوان رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

طی حکمی از سوی آقای دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آقای دکتر غلامعلی منتظر به سمت رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت این وزارتخانه منصوب شدند. دکتر غلامعلی منتظر دانش آموخته دکتری مهندسی برق از دانشگاه تربیت مدرس و استاد تمام مهندسی فناوری اطلاعات (سیستم‌های هوشمند در یادگیری الکترونیکی) این دانشگاه است. از وی تاکنون بیش از ۴۰۰ مقاله در نشریات علمی- پژوهشی داخلی و خارجی و کنفرانس‌های معتبر و نیز ۸ کتاب منتشر شده است. از فعالیت‌های اجرایی دکتر منتظر می‌توان به مدیرکل دفتر آموزشی وزارت علوم، مدیرکل دفتر آموزش‌های عالی آزاد وزارت علوم، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، قائم مقام پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و معاون برنامه ریزی و نظارت بنیاد ملی نخبگان (معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) اشاره کرد. وی همچنین برگزیده نوزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی، پژوهشگر برگزیده آیسسکو و برنده جایزه کرسی یونسکو در یادگیری الکترونیکی می‌باشد.
وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه‌ای از خدمات دکتر سعدان زکایی، رئیس سابق مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در طول تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.