ساعت کاری دانشگاه از 8 الی 13 اعلام شد

بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا ساعت کاری ادارات از روز دوشنبه 98/12/12 تا اطلاع ثانوی تغییر می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا موضوع کاهش ساعت کاری ادارات از روز دوشنبه 98/12/12تا اطلاع ثانوی و تغییر شرایط بیماری ساعت کار ادارات از ساعت 8 الی 12 اعلام می‌گردد.

لازم به توضیح است ساعت کار بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، امدادرسانی و شرکت‌های خدمات رسان اعم از آتش‌نشانی، اتفاقات آب، برق و گاز و موارد مشابه و همچنین بانک‌های استان تابع مقررات و سیاست‌های داخلی تعیین‌شده توسط ستاد مرکزی می‌باشد.

گفتنی است ساعت کار آن تعداد از دستگاه‌های اجرائی واجد شرایط حقوقی مستقل که روزهای پنج‌شنبه تعطیل هستند از ساعت 8 الی 13 اعلام می‌شود.