تسهیلات اختصاص یافته به دانشجویان صدمه دیده از سیل

در پی افزایش نزولات آسمانی و جاری شدن گسترده سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان تسهیلاتی جهت یاری و همکاری با دانشجویان آسیب دیده از سیل فراهم شد.

به گزارش حوزه‌ی معاونت دانشجویی دانشگاه  سیستان و بلوچستان، در پی افزایش نزولات آسمانی و جاری شدن گسترده سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان با پیگیری‌های مستمر انجام شده از طرف دانشگاه سیستان و بلوچستان جهت یاری و همکاری با دانشجویانی که درجریان سیل دچار آسیب شده‌اند، تسهیلاتی به شرح ذیل فراهم شده است:

۱- اعطای وام ضروری ۲۰ میلیون ریالی بدون رعایت نوبت و خارج از ضوابط، به آن دسته از دانشجویانی که از ستاد معین استان در منطقه سیل زده گواهی مثبت ارائه دهند.

۲- بخشش هزینه خوابگاه به مدت ۲ ترم، با ارائه گواهی مثبت از ستاد معین استان مبنی بر سیل‌زدگی خانواده.

۳- اعطای وام بلاعوض ۵ میلیون ریالی، با ارائه گواهی از ستاد معین استان، برای آندسته از دانشجویان بدونِ خوابگاه که خانواده‌هایشان دچار حادثه سیل شده‌اند.

روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن ابراز همدردی، برای تمامی دانشجویان و مردم عزیزی که در این حادثه طبیعی صدمه دیده اند آرزوی سلامت و سعادت می‌نماید.