برگزاری دوره ایمنی مخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه

در راستای طرح جامع بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه و در راستای اهداف برنامه راهبردی ایمنی 1400-1398، شورای بهداشت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه قصد دارد دوره های ایمنی مخصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی را در راستای ارتقاء فرهنگ ایمنی در تاریخ های 26 تا 30 بهمن ساعت 8-12 صبح در تالار معراج واقع در دانشکده ادبیات برگزار نماید.

از آنجایی که بنا بر مصوبه هیات رئیسه محترم دانشگاه ورود دانشجویان تحصیلات تکمیلی بدون اخذ مدرک از دوره های فوق الذکر در آزمایشگاه ها ممنوع می باشد؛ شرکت تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی معرفی شده از سوی گروه های آموزشی در این دوره الزامی می باشد.

زمان برگزاری این دوره 26 بهمن لغایت 30 بهمن ماه 1398، ساعت 8-12 صبح می باشد.

مکان برگزاری دانشکده ادبیات تالار معراج است.

در انتهای دوره برای آن دسته از دانشجویانی که حد نصاب نمره قبولی را کسب نموده اند گواهی نامه صادر می گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر نسبت به شرایط شرکت در دوره، به دفتر مدیر گروه مربوطه مراجعه گردد.

همچنین برای اطلاع و دریافت از سیلابس دوره به سامانه ایمنی، صفحه دوره های آموزشی مراجع گردد.

برای دریافت پوستر دوره اینجا را کلیک فرمایید.(110KB)

فایل پیوست