برگزاری مراسم شئون فرهنگی و مناسبت های مذهبی با محوریت حماسه 9 دی در شهرستان خاش

برگزاری مراسم شئون فرهنگی  و مناسبت های مذهبی با محوریت حماسه 9 دی در شهرستان خاش
مراسم شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی با محوریت حماسه 9 دی در شهرستان خاش برگزار گردید.
در این مراسم امام جمعه شهرستان خاش اظهار داشت نهم دی ماه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و رمز ماندگاری نظام مقدس جمهوری سلام بود.
حجت الاسلام و المسلمین دهقان افزود مهمترین هدف حضور مردم در حماسه 9 دی، دفاع از آرمانهای انقلاب بود.
در ادامه این مراسم سرپرست دانشکده صنعت و معدن خاش نیز گفت حماسه 9 دی و خروش مردم در این روز نشان داد جامعه ما سرشار از بصیرت، وحدت و مقاومت است.
محمد حسین دهقان با اشاره به تبیین حماسه 9 دی برای نسل جوان خاطر نشان کرد اغنا و آگاهی بخشی به نسل جوان و تبیین حماسه نهم دی ماه و دستاوردهای 40 ساله انقلاب سبب واکسینه شدن انقلاب اسلامی در برابر توطئه دشمنان می شود وی تصریح کرد 9 دی ماه 88 برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است که باید همواره این حماسه بزرگ زنده و ماندگار بماند.