عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان درزمره ی دانشمندان برتر جهان قرار گرفت

دکتر امین بهزاد مهر، عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در زمره ی دانشمندان نخبه علمی جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، بر اساس داده‌های منتشرشده از پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دکتر امین بهزاد مهر عضو هیات علمی گروه مکانیک دانشگاه سیستان و بلوچستان بر اساس شاخص‌های علم‌سنجی مبتنی بر نسبت تعداد کل استنادات به مقالات استناد کننده، تعداد متوسط خود استنادی به ازای هر مقاله و متوسط در صد خود استنادی ایشان در مقالات چاپ‌شده بین‌المللی‌شان که تماماً از پایگاه‌های معتبر بین‌المللی Esi و Wos استخراج‌شده‌اند، در زمره ی نویسندگان ایرانی  برتر جهان قرارگرفته است.

شایان ذکر است که دکتر بهزادمهر در سال 2016 نیز در زمره نویسندگان ایرانی 1% برتر جهان بوده است.

روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن تبریک به دکتر امین بهزاد مهر، از خداوند متعال توفیقات روزافزون برای این عزیز مسألت می‌نماید.