نخستین جشنواره ملی دانشجویی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست برگزارشد

نخستین دوره جشنواره‌ی هنرهای تجسمی با رویکرد محیط زیست پنج شنبه مورخ ۹ آبان ماه در تالار ملاصدرا دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، این جشنواره باهدف تاثیر گزاری بر فرهنگ اجتماعی از طریق ارائه‌ی آثار تجسمی وتغییر رویه‌ی فکری و فرهنگی در مسیر حفظ و احیاء محیط برگزار گردید.

این جشنواره از طریق خلق آثار تجسمی (نقاشی، عکس، پوستر) شرایطی را پدید آورد تا رویه‌ی فکری و فرهنگی جامعه به سمت حفظ و احیای محیط زیست سوق داده شود.

آثار برگزیده این جشنواره هم در نگارخانه هنر دانشگاه سیستان و بلوچستان به نمایش گذاشته شد تا از این طریق تمام فرصت ها، تهدیدها و راهکارهای زیست محیطی در معرض نمایش قرار گیرد.

برگزیدگان نخستین دوره‌ی جشنواره ملی دانشجویی به شرح زیر معرفی گردید:

آثار برگزیده بخش پوستر:

- رکسانا نجف -کارشناسی ارشد دانشگاه سیستان و بلوچستان (رتبه اول).

- محدثه ذاکری المشیری- کارشناسی ارتباط تصویری دانشگاه گیلان (رتبه دوم).

- امیر فرامرزی اصل- کارشناسی ارشد ارتباط تصویری موسسه آموزشی نبی اکرم (ص) تبریز (رتبه سوم).

آثار برگزیده بخش عکس:

-  سید متین هاشمی آقاجری – کارشناس هنر چندرسانه‌ای دانشگاه هنر اسلامی تبریز (رتبه اول).

-  عماد ضیائی – کارشناسی عکاسی دانشگاه هنر اصفهان (رتبه دوم مشترک).

-  مرتضی پناهی – کارشناسی مهندسی تکنولوژی کامپیوتر موسسه آموزش عالی روزبه زنجان (رتبه دوم مشترک).

-  مهزیار مهدی پور – کارشناسی محیط‌زیست دانشگاه علمی کاربردی اهواز (رتبه سوم).

آثار برگزیده بخش نقاشی:

- وجیهه السادات قربانی – کارشناسی نقاشی دانشگاه سیستان و بلوچستان (رتبه اول).

- رکسانا نجف – کارشناسی ارشد نقاشی دانشگاه سیستان و بلوچستان (رتبه دوم).

- سیده ساجده حسینی – کارشناسی نقاشی دانشگاه هنر اصفهان (رتبه سوم).