رساله دکتری دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در «جشنواره خیام» حائز رتبه برتر شد

پایان‌نامه دانشجوی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه به‌عنوان اثر برتر جشنواره پایان‌نامه‌های برتر (جایزه ویژه خیام) معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، پایان‌نامه نسرین اوحدی دانشجوی دکتری اقتصاد کشاورزی دانشگاه سیستان و بلوچستان با عنوان  ارزیابی و رتبه‌بندی کار آیی زیست‌محیطی با رویکرد شبکه فازی چند هدفه پویا و تئوری بازی همکارانه (مطالعه موردی ایران و کشورهای منتخب نفتی) تحت راهنمایی دکتر جواد شهرکی و دکتر مصیب پهلوانی و مشاوره مصطفی مرادی نجف‌آبادی در جشنواره پایان‌نامه‌های برتر خیام موفق به کسب رتبه برتر گردید.

جشنواره پایان نامه های برتر کشور تحت عنوان جایزه ویژه خیام به همت انتشارات فرزانگان دانش و حمایت علمی اساتید دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور  برگزار می‌گردد. این جشنواره در بخش‌های مختلفِ علوم، اقدام به بررسی چکیده طرح‌ها و پایان‌نامه‌های علمی نموده و در صورت کسب امتیازات لازم اقدام به اعطای گواهی و تندیس ویژه جشنواره می‌نماید.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را صمیمانه تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت و بهروزی ایشان را مسألت می‌نماید.