نشست عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

جلسه‌ی معارفه‌ی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه با دکتر گنجی عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روز پنج‌شنبه مورخ ۹۸/۷/۱۸ در تالار معراج برگزار شد.

به گزارش دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه، در این نشست دکتر گنجی عضو شورای بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سخنانی با محوریت مسائل فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و همچنین فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشجویان بیان نمود.

در آغاز نشست، دکتر قاسمی، مدیر امور بین‌الملل دانشگاه گزارشی در مورد روند جذب دانشجو در دانشگاه سیستان و بلوچستان و برنامه‌های آتی بین‌المللی دانشگاه ارائه نمود.

وی با ذکر این مهم که در حال حاضر ۷۳ دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند اظهار امیدواری نمود تا با تأسیس اداره کنسولی در دانشگاه، این تعداد افزایش یابد.

گفتنی است در این نشست راهکارهایی برای ارتقاء کیفیت آموزشی، پژوهشی دانشجویان خارجی پیشنهاد شد و در پایان  دانشجویان مطالب و نقطه نظرات خود را در زمینه‌ی مسائل گوناگون مطرح نمودند.