افتخار آفرینی دانشجوی رشته شیمی کاربردی به عنوان اثر برتر« دومین دوره ی جشنواره پایان نامه های برتر»

پایان نامه دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان اثر برتر دومین دوره ی جشنواره پایان نامه های برتر ( جایزه ویژه خیام ) معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان ، پایان نامه خانم فریبا کائدی دانشجوی دکتری شیمی کاربردی دانشگاه سیستان و بلوچستان با عنوان " کاربرد نانو کاتالیست های حاوی پالادیوم برای اکسیداسیون سوخت ها " در دومین جشنواره پایان نامه های برتر خیام موفق به کسب رتبه ششم گردید.

این جشنواره در بخش های مختلفِ علوم اقدام به بررسی چکیده طرح ها و پایان نامه های علمی نموده و درصورت کسب امتیازات لازم اقدام به اعطای گواهی و تندیس ویژه جشنواره می نماید.

گفتنی است دومین دوره جشنواره پایان نامه های برتر کشور تحت عنوان جایزه ویژه خیام به همت انتشارات فرزانگان دانش و حمایت علمی اساتید دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور  برگزار می‌گردد.

روابط عمومی دانشگاه کسب این افتخار را صمیمانه تبریک عرض نموده، از خداوند متعال موفقیت و بهروزی ایشان را مسالت می نماید.