عضو هیات علمی گروه ریاضی دانشگاه سیستان و بلوچستان موفق به کسب لوح تقدیر هیات امنای جایزه « دکتر مصاحب » گردید

دکتر حسین حسینی گیو عضو هیات علمی گروه ریاضی موفق به کسب لوح تقدیر هیات امنای جایزه «دکتر مصاحب »گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر حسینی گیو مولف کتاب  Mathematicai Analysis and its Inherent Nature  می باشد که در سال 2016 میلادی توسط انجمن ریاضی آمریکا به چاپ رسیده است .این کتاب یک کتاب درسی برای دروس آنالیز ریاضی و کارشناسی ریاضی است.

به گفته ی هیات امنای جایزه دکتر مصاحب، ساختار منظم، نحوه نگارش سلیس و قابل فهم ، دارا بودن تمرینات متنوع و تفسیرهای شهودی از بسیاری از نتایج و مثالها از جمله ویژگی هایی هستند که سبب شده است کتاب مذکور به عنوان کتاب شایسته تقدیر معرفی شود.

گفتنی است به منظور تجلیل از مقام علمی دکتر غلامحسین مصاحب ، جایزه ی به نام ایشان به نویسندگان آثار تالیفی ریاضی اعطاء می شود که از نظر محتوا ، شیوه نگارش وکیفیت چاپ برجسته باشند.