درخشش دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور

چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی دانشگاههای الزهرا (س) تهران و بوعلی سینای همدان برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، چهارمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان  دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور با افتخار آفرینی دانشجویان ورزشکار دانشگاه سیستان و بلوچستان پایان یافت.  دراین دوره از مسابقات که از بیست و ششم تا سی و یکم تیرماه به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) تهران (رده دختران) و از سوم تا هشتم مردادماه به میزبانی دانشگاه بوعلی سینای همدان (رده پسران) به مدت دو هفته برگزار گردید، دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان برای اولین بار در این رویداد ورزشی خوش درخشیدند.

در بخش دختران تیم فوتبال گل کوچک مقام اول کشوری، تیم فریزبی مقام دوم کشوری و تیم هندپلو مقام پنجم را احراز نمودند که نتایج به تفکیک دختر و پسر به شرح زیر است:

در بخش دختران:

تیم فوتبال گل کوچک مقام اول.

تیم فریزبی مقام دوم.

تیم هندپلو مقام پنجم.

در بخش پسران:

تیم فریزبی مقام اول.

تیم هفت سنگ مقام دوم.

تیم آمادگی جسمانی مقام ششم.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک و عرض خدا قوت به دانشجویان ، مربیان و پرسنل زحمت کش اداره تربیت بدنی ، حمایت های بی دریغ هیات رئیسه دانشگاه را که منجر به حضور با اقتدار و اخلاق مدار دانشجویان ورزشکار گردید، ارج می نهد.