مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر افسانه مرزیه به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان وبلوچستان، در این حکم آمده است با عنایت به تعهد، شایستگی‌های علمی، تجارب ارزشمند و توانایی‌های جنابعالی به‌موجب این ابلاغ به سمت مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با توکل به خداوند سبحان مأموریت و وظایف آن حوزه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و در چارچوب برنامه‌ها و جایگاه تشکیلاتی مصوب به انجام رسانید.

بایسته است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و راهبردهای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جلب همکاری همه مدیران، اعضاء هیئت‌علمی و کارکنان گرامی، نقش شایسته در ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه و تربیت آینده‌سازان میهن اسلامی‌مان ایفاء نمایید.

گفتنی است دکتر رضایی در نامه ای جداگانه از زحمات خانم دکتر بان پروری ( مشاور قبلی رئیس دانشگاه در امور بانوان ) تشکر وقدر دانی نمود.