انتخاب راه اندازی انجمن دانشجویی ارتباط با صنعت در دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان یکی از الگوهای موفق

در سومین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشورکه در تاریخ 7/12/1397 و با حضور مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه یزد برگزار شد، ایده راه اندازی انجمن دانشجویی ارتباط با صنعت در جلسه الگوهای توسعه ارتباط با جامعه و صنعت به عنوان یکی از الگوهای برتر معرفی شد.

در این جلسه مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه گزارشی از نحوه شکل گیری این انجمن اهداف و دستاوردهای آن ارائه نمود. لازم به ذکر است این انجمن کار خود را زیر نظر معاونت پژوهشی دانشگاه از مهرماه امسال با برگزاری انتخابات و مشخص شدن پنج عضو اصلی و دو عضو علی البدل آغاز کرد. همچنین این انجمن دارای 80 عضو افتخاری از رشته های مختلف می باشد.