سالانه هنرهای تجسمی سفال و سرامیک استان به همت دانشکده هنر و معماری در حال برگزاری است

برنامه سالانه هنرهای تجسمی سفال و سرامیک استان سیستان و بلوچستان از ۲۸ بهمن تا ۳ اسفندماه ۹۷ با عنوان "هفته هنر زاهدان" در شهر زاهدان در حال برگزاری است.
در این رویداد هنری که توسط دانشکده هنر و معماری دانشگاه سیستان و بلوچستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و انجمن هنرمندان سفالگر ایران در حال برگزاری است هنرمندان، پژوهشگران و پیشکسوتان استانی و کشوری حضور دارند.
"هفته هنر زاهدان" در دانشگاه سیستان و بلوچستان، مجتمع فرهنگی هنری زاهدان، نگارخانه فردوسی زاهدان و روستای کلپورگان در حال برگزاری است و شامل برنامه‌هایی نظیر نمایشگاه آثار تجسمی هنرمندان استان، جلسات هم‌اندیشی هنرمندان، برگزاری کارگاه‌های عملی، برپایی نشست‌های تخصصی و بازدیدهای علمی می باشد.