معرفی و نقد کتاب

• نویسنده: ایروینگ استون
  • ترجمه : محمدعلي اسلامي ندوشن
  • ناشر : امیرکبیر
  • اطلاعات کتاب در کتابخانه  :

موجودی

رده کتاب

کتابخانه مرکزي : نسخه ۱ - (شماره ثبت: ۳۵۹۵۳)

دانشکده ادبيات : نسخه ۳ - (شماره ثبت: ۶۰۳۰۰)

کتابخانه مرکزي : نسخه ۴ - (شماره ثبت: ۸۱۵۱۵)

دانشکده ادبيات : نسخه ۱ - (شماره ثبت: ۲۲۱۳)

دانشکده ادبيات : نسخه ۲ - (شماره ثبت: ۱۳۶۵۸۸)

PS

9ش4س/

درباره کتاب

کتاب شور زندگی – داستان پرماجرای زندگی ون گوگ، نقاش هلندی است. کتابی ارزشمند و فوق‌العاده خواندنی از ایروینگ استون است.

کتاب شور زندگی داستان نقاش نابغه‌ای است که زندگی‌اش کشمکشی بی‌وقفه علیه فقر، سرخوردگی، جنون و نومیدی بود.

در مقدمه کتاب می خوانیم : موضوع کتاب که شرح زندگی مرد شوریده حالی است که با کار خود ، هنر جوشان خود و همدلی انسانی خود نمونه یکی از تاثربخش ترین زندگی ها را عرضه کرده است .نگارش کتاب با مهارت تمام و مانند خود زندگی قهرمان کتاب ساده و نافذ است .

در بخش های از کتاب می خوانید:

ببین ونسان، هیچ وقت در مورد هیچ چیز نمی‌تونی کاملا مطمئن باشی. فقط باید شجاعتشو داشته باشی تا اون کاری رو که فکر می‌کنی درسته انجام بدی. ممکنه بعدها بفهمی که اشتباه کردی ولی لااقل آن چه را که فکر می‌کردی درسته انجام دادی و این مهمه.

آرزوی نیل به موفقیت دیگر از وجود ونسان رخت بربسته بود. او نقاشی می‌کرد زیرا مجبور بود نقاشی کند، زیرا این کار او را از عذاب روحی نجات می‌داد، زیرا نقاشی افکار او را متفرق می‌ساخت. او قادر بود بدون همسر، خانه و فرزند زندگی بگذراند، قادر بود بدون عشق، دوستی و سلامتی سر کند، قادر بود بودن سرپناه، آسایش و غذا سر کند، حتی قادر بود بدون خداوند نیز سر کند. اما نمی‌توانست بدون آن چه که بزرگ‌تر از خود او بود، آنچه تمام زندگی اش بود سر کند، و آن قدرت و توانایی خلق کردن بود.

امتیاز به خبر :